Maleri Blog

Auktion

Oprettet d. 06/09 2014
Maleriet ”Life” på 30 x 30 cm. jeg har doneret til ”Stafet for livet” er nu sat på auktion på Lauritz.com
Alle pengene for maleriet går til kampen mod kræft, og Lauritz dækker alle salær.
Maleriet ses herunder og du kan byde på maleriet via dette link http://www.lauritz.com/da/auktion/mette-vester-akryl-paa-laerred-komposition/i3534699/

Kategori: Maleri | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Stor udstilling

Oprettet d. 02/07 2014
Fik i går hængt en stor udstilling op i nogle dejlige lyse lokaler, eller nærmere bestemt nogle store og lange gangarealer, med dejligt lysindfald og en jævn trafik af personale og besøgende, der gladelig kommenterede på malerierne, mens jeg gik og hængte dem op. Det er altid SÅ dejligt når der kommer en spontan reaktion og positive kommentar fra dem der kommer forbi.

Trods den travle arbejdsplads, lykkedes det mig at få taget nogle billeder, hvor jeg fik vinklet kameraet så man kan se malerierne uden forbipasserende.

Og som det også ses, så var bilen tæt pakket da jeg tog hjemmefra.
 

      


           

       

       

      


 
Kategori: Maleri, Udstillinger | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Travlhed i atelieret

Oprettet d. 26/06 2014
Jeg har haft en meget intensiv periode i atelieret det sidste (lange) stykke tid.
Der er blevet malet fra morgen til aften, og de fleste andre opgaver er dermed blevet udskudt (eller forsømt…)

Men det betyder samtidigt at jeg har fået lavet en del nye værker. Alle de malerier der er færdige, er kommet til salg på hjemmesiden (der er stadigvæk et par stykker på vej). Nogle af dem nåede kun at være til salg et par dage, så var de allerede var solgte. Andre er allerede røget af sted på udstilling, klar til at møde publikum og forhåbentligt sprede lidt glæde hvor de hænger.

De aller nyeste værker ses her under.Calypso, 140 x 100 cm. (SOLGT)Blue sky, 140 x 100 cm.
Wish me luck, 100 x 100 cm.
Det halve kongerige, 100 x 100 cm.
Postkort fra det fjerne, 140 x 100 cm.
For enden af regnbuen, 140 x 100 cm. (SOLGT)
Jorden rundt, 150 x 120 cm.           

           

      
Malerier på 30 x 30 cm og 30 x 35 cm. (De to i midten til venstre er solgt)

 
Kategori: Maleri, Atelier & Galleri | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Farven gul

Oprettet d. 21/06 2014
Jeg har længe, hvis ikke næsten altid, haft et lidt ”anstrengt” forhold til farven gul. Dvs. som barn ELSKEDE jeg gul, og mit værelse var malet med solgule vægge og så var jeg ydermere den lykkelige ejer af en meget orange seng .-) Så farveglæde har jeg vist altid haft.

Det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan lide farven gul, jeg har endda noget gult tøj som jeg er vældigt glad for, men i al den tid jeg har malet, har den gule farve aldrig været den jeg har kastet mig over, jo i en sart lys udgave, eller så varm og dyb, at den næsten har været ovre i det orange, men aldrig solgul.

Mit forhold til gul slog mig faktisk først her for nylig, da nogle kønne grønne planter jeg havde købt til mine havekrukker, pludseligt sprang ud med solgule blomster (anede ikke denne plante ville blomstre…) Min første tanke var at grave dem op, og erstatte dem med nogle andre, i en anden farve.

Men i stedet besluttede jeg mig for at udfordre mig selv med den gule farve. Den skulle indgå som et tydeligt element i mine næste malerier.
Det har bestemt ikke været uden kamp, at den har overlevet på lærredet, og den er da heller ikke endt med at være den dominerende farve i malerierne.

De færdige malerier, og de gule blomster der startede det hele, kan ses herunder.
Maleri "Keep moving" 100 x 100 cm.

Maleri "Sunshine" 100 x 100 cm.

Maleri "For enden af regnbuen" 140 x 100 cm.


       
Kategori: Maleri, Inspiration, Blandet bolsjer | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Donation

Oprettet d. 17/06 2014
Kræftens bekæmpelses KUNSTSTAFET/ Stafet for livet i Syddjurs kommune er i fuld
gang.
 
Jeg har doneret maleriet ”Life” der sammen med de øvrige donerede værker, bliver udstillet i Egegård, Birkevej 39 i Rønde,
fra den 1. juli til 20. august 2014.
Der er fernisering den 1. juli kl. 19. Hvor alle er meget velkommen.
 
Kunstværkerne bliver efterfølgende solgt på Lauritz.com i Aarhus. Auktionen løber fra den 1. – 10.
september 2014.

 
Kategori: Maleri, Udstillinger | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Udstilling hos Nonbo & Eland

Oprettet d. 04/06 2014
Jeg udstiller i øjeblikket hos Nonbo & Eland, i deres helt nye lokaler i Risskov.
Der er foto fra udstillingen herunder.

                           
Kategori: Maleri, Udstillinger | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Maleri i Italiensk stenhus

Oprettet d. 30/04 2014
Efter at have tilbragt påsken (og lidt til…) i vores hus i Italien, er jeg nu hjemme igen og har gang i penslerne.
Jeg glæder mig altid til at komme i gang med at male når jeg vender hjem fra Italien, ved ikke om det er fordi jeg er så fyldt med indtryk/inspiration, eller om det blot er fordi ”batterierne” er blevet ladet godt op, efter sådan en tur.
Men når alt kommer til alt, så er det nok en kombination af begge dele.
 
Vi har endelig fået nogle af mine malerier hængt op i huset. Var lidt spændt på hvordan malerierne ville tage sig ud, i et gammelt stenhus, men jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet, og nyder at der er kommet lidt farver på væggene.

Herunder ses et foto af vores stue i Italien.


Kategori: Maleri, Italien | 4 kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Mit maleri i TV

Oprettet d. 03/04 2014
Den ene dag er jeg i avisen, og den anden dag har et af mine malerier været i fjernsynet :-)
Det går da helt godt i øjeblikket :-)Udsendelsen mit maleri var med i,  var denne uges udgave af Hammerslag. Hvis du vil se det, kan du klikke på linket herunder, det kommer ca. 15 minutter inde i udsendelsen.


Hammerslag (1:7) | DR1 | DR


Kategori: Maleri, Blandet bolsjer | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Omtale i avisen

Oprettet d. 02/04 2014
Dejligt med lidt omtale i dagens avis :-)

Kategori: Atelier & Galleri | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »

Åbne døre

Oprettet d. 27/03 2014
Åbent i Atelier og Galleri lørdag & søndag
Begge dage Kl. 11 – 17
Kom forbi til weekendens kunst event  ”Åbne døre” hvor 49 kunstnere i Aarhus kommune holder åbent i deres værksteder. Kom og se hvor værkerne bliver skabt, få en snak og nyd det gode vejr på jeres vej :-)


 
Kategori: Atelier & Galleri | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
   »
Side 1 af 3 Frem »