Del siden

    

Profil - Mette Vester

En verden i farver


Intet i livet er tilfældigt - end ikke mine penselstrøg. Mine malerier er umiddelbart abstrakte, men i mine øjne fortæller de historier, de kan være udtryk for ting jeg har oplevet… sanse indtryk… farveglimt...  stemninger… omgivelser… følelser…

Jeg udtrykker mig visuelt, via farver,  - det er sådan jeg ser verden.

 

Jeg har eget atelier og galleri i Egå (nord for Aarhus), hvor jeg meget gerne modtager besøg.

Desuden afholder jeg gerne specielle arrangementer for kunstforeninger i Galleriet. læs mere her: for kunstforeninger
 
Medlem af kunstnergruppen TIA (Italien).
Medlem af kunstgruppen QvadrART 
 

 

 

Jeg er vild med farver og de bliver brugt flittigt i mine malerier

Det er farverne der er i centrum, og jeg anvender ofte kraftfulde og livsglade farver når jeg maler. 

Jeg har malet siden 1998 og har derigennem opbygget min erfaring og min personlige indgangsvinkel til maleriet og dets historie. 

Jeg arbejder som kunstmaler på fuldtid og i mine akrylmalerier er jeg meget inspireret af selve farverne, mønstre, kontraster og former. Det er farverne og deres indbyrdes spil der ”guider” mig igennem maleriet, og mine malerier er ofte meget "moderne" og farvemættede.

Min måde at arbejde på, og hvilke teknikker jeg anvender, er meget forskelligt alt efter hvilket udtryk jeg ønsker i maleriet. 

I mine malerier opstår ikke tilsigtede motiver, men malerierne lægger op til at beskueren hele tiden selv finder nye motiver. Det er beskueren der skal have oplevelsen og den vil være individuel alt efter hvilke øjne der ser. Jeg bestræber mig derfor også på ikke at fastlægge nogle bestemte motiver i mine titler på malerierne.