Tid til en udfordring

Oprettet d. under Maleri, Inspiration, Blandede bolcher

En metode jeg bruger med jævne mellemrum når jeg maler, er at give mig selv en ”udfordring”. Dette gør jeg for hele tiden at udvikle mig og ikke ”gå i stå” i kendte mønstre og vaner.

Det gå i al sin enkelthed ud på at jeg ”tvinger” mig selv til at bruge f.eks. nogle redskaber, farver eller teknikker jeg normalt ikke bruger. Det kan også være f.eks. et tema jeg så skal male efter.
 
Denne gang gik udfordringen på farver, normalt bestemmer jeg mig bare for en farve (altså en farve som normalt IKKE er fremtrædende i mine malerier) og så tager jeg ”kampen op” med den.
 
Denne gang skrev jeg dog små sedler med 5 udvalgte farver, og trak lod. Det blev så til farven HVID…. Godt så, i gang med at male, og her er udfordringen jo så at den hvide farve skal være tydelig i maleriet, og for jer der kender min malerier ved  i jo nok at jeg er meget begejstret med FARVER, og gerne MANGE FARVER på én gang, og stærke farver. Men kunsten er jo så netop at få dem, og min male-stil, kombineret med det hvide.
 
Jeg har fået malet 3 malerier færdige, og arbejder på 2 stk. mere. Jeg skal nok lægge foto her på siden når de sidste er færdige.
Maleri "Catch up" 140 x 100 cm.      Så er de sidste to "hvide" malerier blevet færdige, og kan ses herunder.Maleri "I wish i could fly 1" 100 x 100 cm.

Maleri "I wish i could fly 2" 100 x 100 cm.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar