Efterår i Piemonte

Oprettet d. under Maleri, Inspiration, Italien

Jeg har de sidste måneder arbejdet med mere dæmpede farver i mine malerier end jeg normalt bruger.

 

Det har været lidt af en udfordring, og for at holde fokus, og ikke ”komme til” at slå over i de stærke klare farver, har jeg haft en ”arbejdstitel” som alle malerierne har skulle kunne passe ind under.

Det har faktisk gjort processen betydeligt lettere, og bestemt noget jeg også vil benytte mig af i fremtiden.

 

Italien

For dem der ikke allerede ved det, så elsker jeg Italien, og specielt Piemonte i Norditalien. Hvis du følger mig på instagram ( https://www.instagram.com/mettevester/) ved du allerede at vi har et hus i netop det område, og at jeg kommer der så ofte det er muligt.

 

Arbejdstitlen har derfor været ”Efterår i Piemonte” og malerierne er inspireret af de bløde, varme farver der er i området når sommeren går på held og efteråret sætter ind. Tankerne har været ved de bølgende grønne vinmarker med dybrøde og næsten lilla druer, den smukke blå himmel, efterårs løv og det gyldne lys når solen går ned.

I vil opleve at en del af malerierne har fået titler efter byer, vine eller en druesort der er fremtrædende i området, og da først den tanke var opstået kunne malerierne lige pludselig slet ikke hedde andet.

 

"Barolo" 120 x 90 cm.

 

         

                                               

 

"Asti" 80 x 100 cm.

 

"Efterår i Piemonte" 200 x 150 cm.

 

 

"First impression" 140 x 100 cm.

 

                             

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar