På fredag går det løs i Kbh.

Oprettet d. under Maleri, Udstillinger

 

På fredag går det løs i København!

Der har jeg for 4. år i træk en stand på kunstmessen "Kunst for alle”, der dog i år for første gang bliver afholdt i Lokomotivværkstedet. 
Der er omkring 150 kunstnere der udstiller deres kunst, og med så mange kunstnere samlet, siger det næsten sig selv at udbuddet er bredt, og jeg tør godt love at der vil være noget for enhver smag.
 
I kan finde mig på stand 21 alle tre dage, hvor jeg står klar til at vise mine nyeste værker frem.
 
Derudover har jeg på det sidst også arbejdet med nogle helt små “nyheder", som jeg er super spændt på at vise frem. De får deres premiere på udstillingen, hvor der også vil være “messerabat” på netop disse værker. De kommer naturligvis også til salg på hjemmesiden, men det bliver først på den anden side af udstillingen.
 

Jens Erik Sørensen, projektdirektør på CC Copenhagen Contemporary, holder åbningstalen på ferniseringsdagen fredag 6. oktober kl. 16. Derefter bliver publikum trakteret med en lille koncert med operasanger Andrea Pellegrini, den danske mezzosopran, der bliver akkompagneret af guitarist Thea Vesti Pedersen. 

 

Læs mere om udstillingen her: KUNST FOR ALLE

Jeg har stadigvæk nogle fribilletter til udstillingen, så send mig en mail (mail@mettevester.dk) hvis du ønsker billetter, så sender jeg et link til billetterne.

 

Åbningstider:

Fredag d. 6.  Kl. 15 - 20

Lørdag d. 7.  kl. 10 - 18

Søndag d. 8. kl. 10 - 18

 

Adresse:

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5A 

2450 København SV

 

Entre: 50 kr. (Børn under 16 år gratis)

 
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar