Speciallavet kunst til virksomheder

Brug for ny firmakunst?

Overvejer jeres firma at udskifte, eller supplere, jeres nuværende udsmykning med moderne kunst? Eller er i måske flyttet i nye lokaler, og trænger til en ”frisk” start mht. udsmykningen?

Så benyt jer af muligheden for at få et uforpligtende besøg i virksomheden, med konkrete forslag til ny og farverig kunst på væggene.

"Skræddersyet" kunst"

Jeg maler gerne malerier der er specielt tilpasset den pågældende virksomhed, både hvad angår størrelse, farve og stilart, naturligvis i samarbejde med den enkelte virksomhed.
 

Betydningen af kunst på arbejdspladsen.

 

Kunst på arbejdspladsen skaber dels en god stemning, det fremmer kreativiteten og øger motivationen. Det bidrager til medarbejdernes daglige trivsel og giver et stimulerende arbejdsmiljø.

Ved at anvende kunst i virksomheden sender man desuden stærkt signal, som udstråler overskud og engagement, ikke blot over for dem der færdes i virksomheden til daglig, men nok så vigtigt, også over for kunder, samarbejdspartnere og andre besøgende i virksomheden.

 

Kunst og i særdeleshed et maleri egner sig til både små og store virksomheder. Det kan være receptionen, mødelokalet, det åbne kontorlandskab, gangarealer eller kantinen, der trænger til et løft, og jeg kommer gerne med et forslag til kunstnerisk udsmykning af jeres firmalokaler, eller blot dele heraf, hvis det er jeres behov.

 

I et sådant forslag tager jeg naturligvis udgangspunkt i de aktuelle forehold såsom, lokalernes størrelse, øvrig indretning, daglige funktion, firmaprofil og selvfølgelig jeres konkrete ønsker.

 

Udsmykningen kan f.eks. bestå af værdibaseret kunst hvor firmaets slogans, servicepolitik eller lignende indgår som en del af maleriet (læs mere her: Værdibaseret kunst) eller en løsning udelukkende med spændende og farverig kunst. Et sådan besøg er helt uforpligtende og ganske gratis :-)

 

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne for kunst i jeres virksomhed på tlf.: 61 67 02 30 eller mail: mail@mettevester.dk

 

Mette Vester