Kunst med firmaværdier

Budskabet / værdierne kommunikeres klart og tydeligt ud, med stor og tydelig tekst. Malerierne er i stærke og klare farver, hvilket tydeliggør de valgte værdier. 

En anden løsning er moderne eller farverige malerier med firmaete værdier (eller enkelte heraf) påskrevet diskret, som en effekt, der naturligvis kan tydeliggøres mere eller mindre efter ønske.


  

Tydeligt budskab integreret i maleriet. Ordet (med den valgte værdi) er håndskrevet, hvilket understreger det personlige, at der er mennesker "bag" virksomhedens værdier.


  
I denne løsning er der lagt vægt på en rolig farve fremtoning og værdierne er håndskrevet som en del af maleriet. Diskret men alligevel meget effektfuldt.


Mange virksomheder arbejder i dag ud fra et konkret værdisæt, og her er det vigtigt at få den værdibaserede ledelse synlig i dagligdagen. Det er utroligt vigtigt, og meget gavnligt, at disse værdier bliver formidlet ud til både de ansatte, og til de besøgende der kommer i virksomheden, på en både effektiv og positiv måde.
En naturlig og succesfuld måde at formidle firmaets værdier, er ved at kombinere udsmykning af firmaets lokaler, med de valgte værdier, i form af malerier hvori der visuelt indgår firmaværdierne i form at slogan, stikord og lignende. Det skaber en god stemning, fremmer kreativiteten og øger motivationen, at arbejde i lokaler med kunstnerisk udsmykning.

 

Ved at anvende flotte malerier abstrakt med budskaber, opnår man, ud over et stimulerende arbejdsmiljø, blandt andet også at dem der færdes i virksomheden, hele tiden bliver mindet om (både bevist og ubevist) firmaets fælles værdier.
Virksomheder der anvender værdibaseret kunst, markere derved meget tydeligt, både for personalet og ikke mindst de samarbejdspartnere og kunder der kommer på besøg udefra, hvilke værdier firmaet vægter og tegner derved en tydelig/skarp profil, hvilket er med til at styrke virksomhedens eksponering yderligt.

 

Værdibaserede kunstværker som f.eks malerier med budskaber og ord egner sig til både små og store virksomheder, og jeg kommer gerne med et forslag til kunstnerisk udsmykning af jeres firmalokaler. Det kan være en løsning hvor jeres firmas værdisæt er indarbejdet i malerierne, eller det kan være en løsning udelukkende med spændende og farverig kunst, tilpasset de aktuelle forhold, der er jeres ønske. 

 

Det kan være mødelokalet, det åbne kontormiljø, gangarealer eller kantinen, der trænger til et løft. Eller måske trænger hele virksomheden til at få gået sin udsmykning igennem, i sådant tilfælde kan vi sammen lave en plan for hvilken af den nuværende udsmykning der skal beholdes, måske flyttes rundt og suppleres med noget nyt kunst, så der dannes en samlet løsning med en rød tråd igennem.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om mulighederne for værdibaseret kunst til netop jeres virksomhed.
Mette Vester tlf.: 61 67 02 30 el. mail: mail@mettevester.dk