Lån et maleri

Maleri "på prøve"

Jeg anbefaler altid interesserede kunder at komme på besøg i mit galleri og se malerierne. Det gør det meget nemmere at spore sig ind på hvilkt maleri der kan være det rigtige, specielt hvis man er lidt i tvivl.

Når man ser de forskellige malerier ved siden af hinanden, og får en snak om hvad man godt kan lide ved de forskellige malerier, kan man nemmere finde ud af hvilken stil, farver og udtryk man har det bedst med, og hvor man har den rigtige mavefornemmelse.

Når du/i så har udvalgt et maleri eller to, er det selvfølgeligt også muligt at i får maleriet med hjem, så i har muligheden for at se maleriet i de omgivelser hvor det skal hænge. Det er rart at kunne vurdere maleriet derhjemme i ro og mag, både om det har den rette størrelse og hvordan maleriet og selve farverne tager sig ud i det lys der er i rummet.

Det foregår typisk på den måde at i laver en online bestilling og betaling på maleriet når i er her i galleriet. Derefter tager i maleriet med hjem og bruger nogle dage på at beslutte jer. Der er 14 dages fuld returret. Fragten frem og tilbage står i som udgangspunkt selv for.

Bor du max 100 km. fra Aarhus, og har brug for flere malerier (min. 3 stk.) til dit hjem (eller virksomhed) er det også muligt at jeg pakker bilen og kommer hjem til jer med et udvalg af malerier, i de størrelser og stilarter i ønsker, (det er desværre ikke muligt med de HELT store malerier, da de ikke kan være i bilen). Ved et sådant besøg snakker vi først sammen om hvilke typer og størrelser af malerier i er interesseret i, evt. kan i maile nogle fotos til mig af de rum i ønsker et forslag af malerier til, og så tager vi den derfra .-)

Jeg kan træffes for booking af hjemmebesøg på tlf. 61 67 02 30 


Malerierne kan købes online eller i mit galleri. Der er gratis levering i Danmark (dog undtaget ikke brofaste øer). Der er 14 dages returret på alle malerier (gælder ikke rammer). Såfremt et maleri er udstillet, kan det som regel skaffes hjem til fremvisning eller ved salg.


Du kan altid sende en mail til mail@MetteVester.dk eller ringe på tlf. 61 67 02 30 og aftale et besøg i mit atelier & galleri, der er beliggende i Egå.

Du kan læse mere om køb, levering og øvrige handelsbetingelser her: Handelsbetingelser