Sorter på farver:
eller sorter på størrelse:

Farverige malerier

Her på siden finder du farverige og fede malerier, der med deres klare og farverige stil udstråler glæde og energi og har et moderne udtryk. Er du glad for farver, og vil du gerne tilføre dit hjem moderne, abstrakte malerier i mange farver, er du altså kommet til det helt rigtige sted.

Indret med farverige malerier i bolig og erhverv

De typiske kunder til et farverigt maleri bor i et hus, en lejlighed eller ejer et firma, hvor der er mange hvide vægge. Her kan farverne i malerierne nemlig rigtigt komme til deres ret. Tendensen med en lys, skandinavisk stil betyder, at mange indretter deres bolig med gulve, vægge og møbler i materialer i neutrale farver som fx hvid, grå, træ- og naturfarvet. De diskrete farver er den perfekte ramme for farverige malerier, der fungerer som blikfang på den afdæmpede baggrund.

Når du vælger et meget farverigt maleri til dit hjem eller firma, vil du opdage, at maleriet ikke kun tilfører farve til den væg, maleriet hænger på, men de glade farver og den gode stemning breder sig til hele rummet. Generelt kan man sige, at jo mere farvestrålende et maleri er, jo mere ro og plads rundt om billedet er nødvendig for at maleriet rigtigt kan komme til sin ret. 
 

Farvestrålende, fede billeder og malerier i stærke farver er meget "in" for tiden, da folk virkelig har fået øjnene op for, hvor meget personlighed og liv et farverigt maleri tilfører rummet. Det abstrakte, farverige udtryk passer utrolig godt ind i nutidens boligindretning, der ofte er kendetegnet ved at være meget stilren og minimalistisk.
 

Vi har jo alle forskellig smag, og også valget af malerier er meget personligt. Kunst er nok noget af det interiør, der er allerbedst til at personliggøre et hjem, så med et billede i din smag tilfører du din bolig et klart signal om, hvem der bor der, idet du udtrykker din personlige stil.

Et stærkt og farverigt maleri opstår

Når du besøger min hjemmeside eller mit galleri, opdager du hurtigt, at jeg utroligt glad for farver! Når jeg står og maler i mit atelier, tiltrækkes jeg simpelthen af alle de stærke og klare farver. Maleprocessen starter ofte med, at jeg bruger rolige og afdæmpede farver. Men inden der er gået ret lang tid, har farverne taget over, og endnu et nyt og farverigt maleri i stærke toner er på vej. Farvernes indbyrdes spil og den måde, som de påvirker hinanden på, har meget stor betydning for den måde, jeg skaber mine malerier på. Jeg arbejder meget bevidst med farverne, deres nuancer og ikke mindst med at skabe kontraster mellem dem, når jeg maler. 
 

Mine farverige malerier er bygget op af mange lag maling. Teknikken er med til at skabe dybde og frembringe mange små fine detaljer i det færdige maleri i farver. Da jeg arbejder på fuld tid med min kunst, betyder det, at jeg stort set dagligt er at finde i mit atelier. Jeg arbejder altid på flere malerier ad gangen, og det er der flere grunde til. Dels skal det enkelte maleri tørre, før det er klar til at få påført endnu et lag, dels er det rart at kunne stille et igangværende maleri lidt til side, mens jeg arbejder videre på et andet maleri. På den måde kan jeg se med friske øjne på maleriet, når jeg tager det frem igen. Dermed flytter jeg ofte mit fokus fra enkelte områder i maleriet, og maleriet bliver tilført et strøg af noget nyt, og bevæger sig dermed i en anden retning, end da jeg arbejdede på det sidst. Ved at arbejde på den måde får min kreativitet frit spil, og jeg skaber et resultat med dybde og kontraster, som beskueren kan lade øjnene gå på opdagelse i.

Unikke, håndmalede malerier

Alle mine malerier er håndmalede, så når du handler hos mig, får du et unikt stykke kunst, der ikke findes magen til andre steder. Udtrykket i mine malerier er abstrakt. Det vil sige, at der ikke umiddelbart er et genkendeligt motiv i maleriet. Det betyder bestemt ikke, at man som beskuer ikke kan få øje på forskellige figurer, former og væsener i min kunst – oplevelsen af mine malerier afhænger af, hvor livlig en fantasi du som beskuer har, når du går på opdagelse i mine farvestrålende, håndmalede billeder.
 

Køb flotte, farverige malerier

Ønsker du også at udsmykke dit hjem eller firma med fede malerier i klare farver, så kig dig omkring her på hjemmesiden, hvor du finder mit store udvalg af farvestrålende malerier.
 

Hvis du ikke finder det helt rigtige maleri, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg gøre mit yderste for at opfylde de ønsker, du har til dit nye farverige maleri. Jeg er sikker på, at vi sammen kan finde et maleri, der lever op til dine drømme :-)

Klik her, hvis du vil købe billig UV-maling i Aarhus.