Moderne malerier

Moderne malerier til det stilrene hjem

Udsmyk din bolig med moderne malerier for at tilføre både farve, udsmykning og personlighed. Brugen af moderne kunst og abstrakte moderne billeder vinder større og større indpas i de danske hjem. Folk har fået øje for, hvor stor glæde man har af noget smukt at se på hver dag i form af fx abstrakte, moderne og farverige malerier. Samtidig er store moderne malerier en super måde at udtrykke sin personlige stil og smag på. 
 

På billederne herunder kan du fx se hvordan mine kunst malerier i moderne farvesammensætninger tager sig ud, når de er kommet op at hænge hos glade købere - både i privaten og i virksomheder.
 

Her på siden finder du en lang række moderne malerier til salg. Hvis du selv er blevet inspireret til at hænge moderne og farverige malerier på væggen, må du endelig kontakte mig for en snak om, hvad der er det helt rigtige moderne maleri til dine omgivelser.
 

    

 

       

 
  
 
 

          


  
 

Fede malerier til den moderne bolig

Hvad skal der til, før man kan kalde et maleri for moderne? Et entydigt svar kan man nok ikke give. Typisk bruges betegnelsen dog om kunst, der er ”ung” i udtrykket og farverig i mange glade nuancer. Det er en stil, der passer godt ind i moderne bygninger.

Er du på jagt efter et billede til stuen eller et maleri til væggen i et andet rum? Er du ikke til klassiske landskabsbilleder i guldrammer med mange krummelurer? Så er du kommet til det rette sted! Jeg skaber nemlig farverige kunstmalerier, der passer smukt ind i det moderne hjem.

Skab blikfang med moderne kunstmalerier

Moderne billeder til væggen kan være lavet med fx akrylmaling, oliemaling eller i form af en collage. Det er ikke materialevalget, der er afgørende, nej det er det endelige resultat og det færdige udtryk, som billedet har. Jo større et moderne maleri er, jo større et blikfang vil det skabe, når man træder ind i et rum. Men her er det heller ikke kun størrelsen, der er afgørende. Et moderne maleri i en kraftig og klar farvesammensætning vil selvsagt tiltrække større opmærksomhed end et tilsvarende maleri i dæmpede lyse farver.
 

Hvor dominerende man ønsker et moderne kunst maleri skal være, er afhængig af ens individuelle smag. Det kommer som sagt an på størrelsen og farvevalget i maleriet og ikke mindst på, hvordan det passer ind i omgivelsernes øvrige indretning.
 

Se flere moderne akrylmalerier i et væld af forskellige moderne farvesammensætninger – du finder helt sikkert et fedt billede til væggen, der falder i din smag.
 

Ønsker du en fremvisning af mine moderne malerier til stuen eller andre rum i hjemmet eller virksomheden, er du meget velkommen til at kontakte mig.