Facade maleri

Oprettet d. under Maleri, Atelier & Galleri

Ja hvad der dog kan ske når solen skinner…. Jeg har kastet mig ud i at omdanne facaden til mit atelier, til et maleri.
Jeg har malet på værket de sidste par dage og er nået et godt stykke på vej.
Det er naturligt nok noget helt andet end et lærred at male på, og turen op og ned at stigen kunne jeg også godt undvære, men hold da op hvor jeg hygger mig. Kan næsten ikke vente til i morgen hvor projektet fortsætter.
 
Her under kan du se lidt fotos fra start til til slut :-)Så blev det dag 2Efter to dage med impulsivt maleri i alle farver, er jeg nu kommet dertil i processen hvor der skal sorteres lidt i tingene. Lad det være sagt med det samme, det er altså meget anderledes at male på en væg, end på et lærred. Men det er både sjovt og udfordrende.
Ydermere skal jeg også have sat facadebogstaver op, hvilket der også til en vis grad skal tages hensyn til i maleriet, så jeg er faktisk lidt spændt på hvordan det kommer til at se ud når det er helt færdigt.
Nå men her under se et foto af hvad 3. dags arbejde endt med.Så blev det endeligt færdigt :-) Og her ses en glad kunstner, - nu med ømme arme :-) 


Kommentar(er) 2

 • Anne-Mette
  Anne-Mette

  HOLD nu op det ser godt ud Mette!!! Jeg har været vild med din måde at bruge farver på i flere år nu - det er alt for længe siden jeg har været herinde så glæder mig til et kig på bloggen og nye malerier.... FEDT atelier siger jeg bare!! (for nogle år siden skrev jeg til dig og spurgte om du mon afholdt kurser; du havde tænkt på det, men tiden og alt dét der...Mon dét har ændret sig :-) ? Man har jo altid lov at håbe og ønske ;-) ) Mange hilsner Anne-Mette

  Svar

  • Mette Vester
   Mette Vester

   som kommentar til af Anne-Mette

   Mange tak Anne-Mette det var også en rigtig sjov \"opgave\" og jeg er super glad for mit atelier. Desværre er det ikke blevet bedre mht. tiden, - eller mangel på samme, så der er desværre ikke nogle kurser i sigte. Hilsen Mette

   Svar

Skriv din kommentar