Malerier Århus

Malerier i Aarhus

Er du på udkig efter flotte, farverige malerier i Aarhus? Så er du landet det helt rigtige sted!

Mit navn er Mette Vester, og jeg arbejder som kunstmaler i mit atelier i Egå få km nord for Aarhus. Jeg maler billeder i stor, mellemstor og mindre størrelser, så du er sikker på at finde et maleri, der passer ind hjemme hos dig. Min stil er farverig og abstrakt, og jeg maler bl.a. i grønne, blå, røde, gule, orange og lilla farveskalaer.
 

Galleri i Aarhus

 

Igennem årene er mine malerier solgt til kunder rundt om i hele landet, og de pynter og spreder varme og glæde i mange hjem. Du finder mit onlinegalleri her på siden. Vil du være en af de mange glade kunder, der køber mine malerier i Aarhus, er du også velkommen til at komme på besøg i mit galleri i Aarhus for at se de mange farverige malerier. Det er helt uforpligtende at bestille en tid til et besøg i mit atelier. Her har jeg altid et stort udvalg af mine malerier til fremvisning.


 

Gratis levering af malerier

Er du interesseret i et eller flere af mine malerier, men bor du ikke i nærheden af Århus, så fortvivl ikke. Jeg tilbyder nemlig gratis levering af dine nye malerier til hele Danmark. Tre gange om ugen kører min fragtmand til Sjælland, og jeg sælger mange malerier til kunder i andre byer, som f.eks København, Ålborg, Odense. Bor du ikke i eller omkring Aarhus, er den geografiske afstand altså ingen hindring for at hænge et smukt og farverigt maleri op på væggen derhjemme, da du kan bestille online

De mindste af mine malerier bliver leveret til en pakkeshop, hvor du selv nemt kan hente pakken, når det passer bedst. 
 

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, kan du selvfølgelig returnere maleriet, og du har 14 dages returret (bemærk venligst, at rammer ikke er dækket af returretten). Transportomkostningerne i forbindelse med returneringen står du selv for.
 

Har du spørgsmål til mine billeder, fragt eller ønsker du at besøge mit galleri i 8250 Egå, er du meget velkommen til at kontakte mig.