Malerier København

Galleri i København

Bor du i hovedstadsområdet og er du på jagt efter flotte, abstrakte malerier i København? Så er du kommet til det helt rigtige sted – mit web-galleri med fri levering til hele Danmark.
 

Jeg hedder Mette Vester, og jeg arbejder som kunstmaler i Egå lige nord for Aarhus. Mine malerier findes i flere størrelser, både store, mellemstore og mindre størrelser, og du er dermed sikker på at finde et maleri, der passer ind på den væg, du ønsker at udsmykke. Jeg vil betegne min stil som moderne og farverig, og jeg skaber kunstværker i bl.a. grønne, pink, blå, røde, orange og gule nuancer.
 

Giv dit hjem nyt liv med unikke, håndmalede og farverige malerier på væggene. Du kan se alle malerierne her i mit web-galleri eller besøge mit atelier for at se nærmere på mine værker og vælge lige netop de billeder, der falder i din smag.

Jeg tilbyder gratis fragt 

Hvis du ikke har mulighed for at komme på besøg i mit galleri, kan du uden ekstra omkostninger få leveret mine malerier til lige præcis den adresse, du ønsker. Når du køber et eller flere af mine malerier, tilbyder jeg dig gratis levering i hele landet, og jeg arbejder sammen med en fragtmand, der kommer til Sjælland tre gange hver uge.

Bor du ikke i nærheden af Aarhus, er det altså ikke en hindring for at hænge abstrakt og farverig kunst op derhjemme. Mine mindre malerier leveres til en pakkeshop i nærheden af dig, og her kan du nemt hente pakken, lige når det passer dig.
 

Skulle du mod forventning fortryde dit køb eller finde ud af, at maleriet alligevel ikke passer ind hjemme hos dig, har du 14 dages returret (billedrammer er ikke dækket af returretten). Udgiften til returneringen er for købers regning.

Glade købere af malerier i København

Mine malerier er igennem årene blevet købt af mange glade og tilfredse kunder rundt om i landet, og nedenfor kan du læse kommentarer fra nogle af mine kunder fra København. 

Rigtig god service

"Jeg er så glad for mine 2 billeder som jeg købte hos Mette Vester, og jeg har kun positive ting at sige om hendes malerier og hendes måde at behandle kunder på. Hun tager sig tid til at vise sine malerier frem, og lytter til hvad det er man leder efter.
Desuden synes jeg det er en fantastisk service at malerierne leveres til København uden omkostninger for mig."

Søren Mogensen
Albertslund, København

Smukke farverige malerier til rimelige priser

"Jeg synes det er helt fantastisk at man kan få mulighed for, via nettet, at se Mette Vesters smukke malerier til rimelige priser. Da jeg ikke så ofte er i Aarhus, er dette er en kunstner, som jeg ikke ville få kendskab til, hvis det ikke var fordi jeg var faldet over hendes hjemmeside."

Annette Nina Filskov
Kastrup, København

Flotte flotte malerier

"Det er genialt at man endelig kan købe moderne malerier som passer ind i stilen til os som gerne vil bo klassisk og 'moderne'." 
 
Maja Nielsen
Frederiksberg, København

Samarbejde med galleri i København

Har du et galleri i København, og er du interesseret i at indgå i et samarbejde med mig? Så kontakt mig gerne, så tager vi en snak om mulighederne.

Jeg sidder klar på både mail og telefon, hvis du skulle have spørgsmål til mine billeder, den gratis levering eller muligheden for besøg i mit galleri i Egå nord for Aarhus.