Malerier Aalborg

Galleri i Aalborg

Er du på udkig efter abstrakte, farverige malerier i Aalborg? Så er du landet det rigtige sted, nemlig i mit web-galleri med moderne billeder, som jeg leverer til hele Danmark uden ekstra omkostninger for dig.
 

Jeg hedder Mette Vester, og jeg arbejder som kunstmaler i mit atelier og galleri i Egå få km nord for Aarhus. Blå, pink, røde, grønne, gule og lilla nuancer er nogle af de farver, jeg bruger, når jeg skaber mine moderne malerier. De er kendetegnet ved min abstrakte og farverige stil, og billederne findes i store, mellemstore og mindre størrelser. Du er altså sikker på at kunne finde et moderne kunstværk, der passer i både farve og størrelse til den væg, du ønsker at udsmykke og give nyt liv.


Forny dit hjem med de håndmalede og unikke malerier, du finder her i mit web-galleri. Du er også hjerteligt velkommen til at få en fremvisning i mit atelier, hvor du kan se nærmere på mine farverige malerier.

Levering uden omkostninger

Hvis du ikke har mulighed for at besøge mig i Aarhus, kan jeg sende malerier til Aalborg til dig. Når du køber dine nye moderne billeder hos mig, leverer jeg malerier til Aalborg eller lige netop den adresse et andet sted i Danmark, som du måtte ønske – og helt uden ekstra omkostninger for dig.

Min fragtmand kører flere gange hver uge, så hvis du ikke bor lige i nærheden af mit galleri, er der hjælp og hente, og den geografiske afstand forhindrer dig ikke i at få et farverigt maleri op på væggen derhjemme. Mine mindre malerier leveres til en pakkeshop tæt på dig, hvor du selv kan hente billedet lige når det passer bedst for dig.
 

Finder du ud af, at billedet alligevel ikke passer ind derhjemme eller skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du altid 14 dages returret (den gælder mine malerier, ikke ved køb af billedrammer). Udgiften i forbindelse med returneringen står du som køber for.
 

Har du spørgsmål til mine abstrakte billeder eller ønsker du at bestille tid til en fremvisning i mit galleri i Egå nord for Aarhus? Så kontakt mig gerne, jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Glade købere af mine malerier i Aalborg

Nedenfor ser du udtalelser fra nogle af mine mange tilfredse kunder fra Aalborg, der har købt et eller flere af mine moderne malerier.

Professionelt

"Super professionel behandling! Mine malerier var fremme allerede dagen efter bestilling og betaling var gået igennem. Man er på ingen måde i tvivl om at man handler med en der har alt under kontrol og som kun er interesseret i at gøre det bedste for sine kunder. God oplevelse!"

Sanne Sørensen
Aalborg øst

Flot maleri og god service

"Kvaliteten på det maleri jeg har købt er helt fantastisk. Det er tydeligt at der er brugt meget tid på kunstværket og at intet i maleriet er tilfældigt. Passer bare perfekt til min boligindretning og stil. Desuden har jeg oplevet en god service og en meget imødekommende kunstner der også er en god sælger. Jeg kunne ikke have fået en bedre service og er vildt godt tilfreds."

Kim Nielsen
9000 Ålborg

Samarbejde med galleri i Aalborg

Hvis du har et galleri i Aalborg og er interesseret i at samarbejde med mig, er du meget velkommen til at sende mig en mail eller ringe til mig. Så tager vi en snak om, hvordan vi kan samarbejde til stor glæde for os begge to.