Online galleri

Galleri online

I dag handler vi mere og mere på nettet - også malerier online. Alt lige fra tøj og møbler til dagligvarer ryger i stigende grad ned i den virtuelle indkøbskurv og bliver leveret hjem til vores hoveddør, så vi selv sparer både tid og turen ud i butikkerne. Flere og flere forbrugere vælger også at købe deres kunst online. Det er nemt og bekvemt at handle på nettet, og der er mange fordele ved at købe malerier og andre former for kunst online. Her finder du nemt et stort og varieret udvalg, alt imens du sidder behageligt hjemme i stolen og surfer i det store udbud af malerier, der i dag sælges online.
 

Når vi vælger den kunst, vi ønsker at omgive os med i hjemmet eller på kontoret, er det i høj grad en smagssag. Der er nok at vælge imellem i det store udbud af malerier på nettet, og det er rart at kunne gå på opdagelse i de mange forskellige stilarter, kvaliteter og prisklasser, som de forskellige billedkunstnerne tilbyder, i ro og mag foran skærmen. På den måde undgår du at bruge lang tid på at besøge en lang række kunstneres gallerier personligt, men du sporer dig hurtigt ind på, hvor du skal købe dine abstrakte malerier online.

Mit online galleri

Mit navn er Mette Vester. I mit atelier i Egå få km nord for Aarhus arbejder jeg som kunstmaler på fuld tid. Jeg maler moderne malerier i en farverig og abstrakt stil, og jeg bruger bl.a. røde, grønne, orange, blå, lilla farvenuancer i mit arbejde. Mine malerier findes i både i store, mellemstore og mindre størrelser, og du er altså sikker på at kunne finde et maleri, der passer i målene hjemme hos dig.
 

Igennem årene har jeg solgt mine moderne malerier til en lang række tilfredse kunder rundt om i Danmark, og de skaber glæde og nyt liv i mange hjem. Du er velkommen til at komme på besøg i mit atelier for at se mine kunstværker. Det er helt uforpligtende at bestille tid til en fremvisning, hvor jeg vil kunne vise dig et stort udvalg af mine farverige malerier.
 

Har du ikke mulighed for at besøge mig i Egå, tilbyder jeg salg af malerier online. I mit store web-galleri her på siden har du rig mulighed for at gå på opdagelse i mit store udvalg af flotte, håndmalede, farverige malerier, hvor du helt sikkert finder et værk, der falder i din smag.

 

I mit online galleri kan du kigge dig omkring i mine moderne malerier. Du kan ved hjælp af et par klik sortere mine farverige billeder efter størrelse og farveskala. På den måde får du hurtigt et overblik over min kunst online.  

Køb maleri online - gratis levering til døren 

Når du køber dine nye moderne billeder i mit onlinegalleri, sørger jeg for gratis levering af malerierne i hele landet. Jeg bruger en fragtmand, der fx kører til Sjælland tre gange om ugen, så bor du ikke lige i nærheden af mit galleri, er det bestemt ikke en hindring for at få et smukt, abstrakt billede op at hænge derhjemme. De mindre malerier vil blive leveret til en pakkeshop, så du selv nemt kan hente pakken, når det passer dig bedst.

 

Hvis maleriet alligevel ikke lever op til dine forventninger eller ikke passer ind i dit hjem, er det naturligvis muligt at returnere maleriet igen. Du har altid 14 dages returret (rammer er dog undtaget returretten). Udgiften til returneringen står du som køber selv for.
 

Hvis du har spørgsmål til mine malerier, levering af dem eller til besøg i mit galleri, er du til enhver tid velkommen til at kontakte mig.