Malerier Odense

Galleri i Odense

Ønsker du at købe smukke, abstrakte malerier i Odense? Så er min hjemmeside det helt rigtige sted for dig, for jeg maler og sælger farverige billeder i moderne stil med fri levering til hele landet.
 

Mit navn er Mette Vester, og jeg er kunstmaler. Mit atelier og galleri ligger i Egå lige nord for Aarhus, og maler jeg mine moderne malerier i bl.a. blå, pink, røde, grønne, orange og lilla nuancer. Min stil er abstrakt og farverig, og jeg maler kunstværker i både store, mellemstore og mindre størrelser. På den måde er du sikker på at kunne finde et maleri i lige netop den størrelse og de farver, der passer ind hjemme hos dig.
 

Med mine håndmalede og farverige malerier kan du skabe et unikt blikfang og give dit hjem nyt liv. Her i mit web-galleri finder du alle mine moderne malerier, og du er også meget velkommen til at komme på besøg i mit galleri for at se nærmere på mine farvestrålende billeder.

 

Jeg tilbyder gratis levering

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi mit galleri, er der stadig rig mulighed for at få mine moderne billeder op på væggen derhjemme. Find dit nye farverige maleri i mit web-galleri og få det leveret uden ekstra omkostninger. Jeg leverer malerier til Odense og andre adresser, som du måtte ønske, i hele landet.
 

Den fragtmand, jeg samarbejder med, kører flere gange om ugen, så fortvivl ikke, hvis du ikke bor tæt på Aarhus. Den gratis levering sikrer, at du kan få et smukt, abstrakt billede op at hænge derhjemme uden det koster ekstra. Malerierne i mindre størrelse leverer jeg til en pakkeshop, hvor du nemt kan hente billedet, når det passer bedst for dig.
 

Skulle maleriet imod forventning ikke leve op til din ønsker, eller passer det alligevel ikke ind i dit hjem, har du altid 14 dages returret (billedrammer er ikke dækket af returretten). Omkostningerne ved at returnere billedet står køber selv for.
 

Kontakt mig gerne på enten mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til mine abstrakte billeder, levering af dem eller til en fremvisning i mit galleri.

 

Tilfredse købere af malerier i Odense

Igennem tiden har mine moderne malerier fået nye hjem hos mange glade kunder rundt om i landet. Nedenfor udtaler flere af mine kunder fra Odense sig.

Mange valgmuligheder

"Vi har købt to mindre malerier online hos Mette Vester, og vi kunne have købt endnu flere. Det har taget os lang tid at vælge, men det er kun fordi der er så mange flotte malerier.
Informationerne på hjemmesiden er let tilgængelig, så vi var ikke på noget tidspunkt i tvivl om hvordan vi skulle bestille vores malerier."

Maja og Kim Andersen
Odense NV

Kan varmt anbefales

"Jeg har kun godt at sige om dette webgalleri. Jeg har oplevet god service og en god korrespondance inden jeg valgte mit maleri. Det er svært at vælge imellem de mange flotte abstrakte malerier."

Anne-Marie Villum Kristensen
Odense SØ

Skønt man løbende kan udskifte malerierne

"Jeg synes konceptet med at prøve at få maleriet med hjem er genialt, og at man kan få hende til at lave et foto med maleriet i vores stue er super service. Det giver mulighed for at træffe det rigtige valg, og man får på den måde set billedet i hjemmet. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg køber et maleri hos Mette Vester."
 
Karen Elsebeth
Odense C

 

Samarbejde med galleri i Odense

Er du også kunstmaler eller ejer du et galleri i Odense, så kontakt mig gerne for en snak om, hvordan vi kan indgå et samarbejde. Jeg sidder klar på både mail og telefon til at tage imod din henvendelse.